Direktlänk till inlägg 7 januari 2015

6 anledningar till att välja VoIP för ditt företag

Av Lotten Collin - 7 januari 2015 08:03

     

Har du funderingar på huruvida du ska ta steget och övergå till VOIP eller inte? Denna internettelefon som erbjuder en mängd fördelar för användare i hela världen. Här ska du få listat några av de fantastiska fördelarna:


Lätt att använda


VoIP telefon tjänster är enkla att installera och lätta att använda. Så länge du har tillgång till internet, har du telefon, vilket ger en enorm flexibilitet. Du har också möjlighet att prata via din bärbara dator. Många VoIP-system inkluderar telefoni-programvara som gör att du kan skicka och ta emot samtal med en hörlur/mikrofon-enhet ansluten till datorn.


Lätt att installera


IP-telefoner är enkla att installera, även för personer med begränsad teknisk know-how. Hosted VoIP programvara gör det enkelt och billigt att lägga till nya användare och en praktisk webbportal gör det enkelt att flytta, lägga till eller ändra systemets konfiguration. Det finns ingen VoIP hårdvara att installera, du behöver bara IP-telefoner och du behöver inte ens installera mjukvara.


Flexibilitet


Du har alltid möjlighet att vara tillgänglig oavsett var du befinner dig. Denna lösning tillåter också att dina meddelanden på telefonsvararen och fax vidarekopplas direkt till din vanliga e-post.


Kostnadseffektiv lösning


VoIP tekniken ger värde för företagen. Dess telefonitjänster erbjuder sina användare exakt samma tjänster som traditionella telefontjänster minus de enorma kostnaderna. Du kommer att märka en betydande minskning av din telefonräkning, framförallt om ditt företag gör en hel del internationella samtal. Denna lösning erbjuder besparingar som du behöver för att ha ett bra telefonsystem utan enorma kapitalinvesteringar. Kunder och anställda kan hålla kontakten bara genom att ringa ditt vanliga telefonnummer - de behöver inte ringa din mobiltelefon, vilket inte bara innebär att du kan spara dyrbara mobiltelefonminuter utan du har också möjlighet att röra dig fritt.


Ökad funktionalitet


Denna telefonitjänst är så mycket mer än bara en telefon. Du har exempelvis möjlighet att delta i videokonferenser oavsett var de andra mötesdeltagarna befinner sig, parkera samtal och vidarekoppla.


Integration med andra applikationer


Eftersom VoIP-samtal är internetbaserade, är VoIP system enklare att integrera med affärsapplikationer som du använder varje dag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotten Collin - 6 juni 2015 07:34

  Med den slutliga versionen av Microsoft Office 365 (Home Premium), har Microsoft tagit djärva steg framåt. Det senaste kontorspaketet skiljer sig radikalt från tidigare versioner av Microsoft Office, från hur det distribueras till vad som ingår ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se